Magazin
23 ogledov

Nekdanja tekmovalca Big Brotherja z vročim prizorom šokirala Celjane!

big brother Žurnal24 main
Pretekli petek je bilo v celjski Casablanci pestro …

big brother | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Prejeli smo posnetke, ki so nastali v celjski diskoteki Casablanca, kjer so v petek žurali nekdanji tekmovalci šova Big Brother. Pošiljatelj je pripisal, da sta se Alenka in Adnan, ki smo ju spoznali v letošnji sezoni šova, poljubljala, a ni bilo tako, nam je zagotovila Alenka. "Poljubljala sem se z Gregorjem iz Big Brotherja. Verjetno bi se spomnila, če bi bil Adnan. Ostali obiskovalci so bili nad poljubom kar malo šokirani. Če bi se to zgodilo v Ljubljani, bi bil odziv verjetno drugačen," nam je v smehu odgovorila simpatična Štajerka, ki je v šovu povedala, da jo privlačijo mlajši homoseksualni moški.

Tega si očitno ni izmislila. Njene besede nam je Gregor namreč potrdil. "Bila je šala, nič resnega. Alenka ve, da sem v zvezi. Morda sem ji s tem poljubom izpolnil željo,“ je za naš portal povedal in dodal, da so tekmovalce omenjenega šova v Celju lepo sprejeli. "Pozornost me ne moti, dokler je dobronamerna. Doslej sem imel le pozitivne izkušnje," je še dodal Gregor.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:32 17.maj 2016.

    "Bila je šala, nič resnega. Alenka ve, da sem v zvezi. Morda sem ji s tem poljubom izpolnil željo,“ Tako neresno jemlješ zvezo da se v zvezi sproti še z drugimi poljubljaš k pridejo mim, ker je itak sam ...prikaži več za hec po tvoje. Nevem no. Ne obnašaš se ravno kot da bi bil v zvezi.