Nekoč fant, danes kot ženska sijala na odru

Foto: Reuters Jenna Talackova, Foto: Reuters Jenna Talackova, Foto: Reuters Jenna Talackova, Foto: Reuters Jenna Talackova, Foto: Reuters Jenna Talackova,
Prva transeksualna tekmovalka na tem lepotnem izboru, Jenna Taleckova je na tekmovanju za miss universe Kanade v Torontu navdušila s svojo prelestno postavo.
Oglej si celoten članek

Jenna Talackova, ki ji je po kar nekaj zapletih končno uspelo postati prva transeksualna tekmovalka na lepotnem izboru, se je na izboru za miss universe Kanade 2012 samozavestno predstavila na odru v belih bikinkah in pokazala svojo osupljivo postavo. Med drugim se je predstavila tudi v dolgi beli elegantni obleki, ki se ji je zapeljivo oprijemala bokov ter v krajši rdeči. "Izbor za miss universe se ne vrti le okoli lepote. To je tudi tekmovanje v zdravju, formi in karizmi, jaz pa vse to imam,“ je odgovorila Jenna na vprašanje, zakaj si ravno ona zasluži krono najlepše. Na koncu sicer ni osvojila titule najlepše, ki je pripadla 26-letni Sahar Biniaz, je bila pa proglašena za miss simpatičnosti.

Jenna se je, kot smo že pisali, rodila kot deček Walter, vendar je že pri 14 letih pričela s hormonskimi terapijami, pet let kasneje pa si je z operacijo tudi spremenila spol.

Bi za to dologonogo lepotico rekli, da je bila nekoč deček?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.