Magazin > VIP
24 ogledov

Nekoč fant, danes kot ženska sijala na odru

Jenna Talackova,
1/5
Reuters
Prva transeksualna tekmovalka na tem lepotnem izboru, Jenna Taleckova je na tekmovanju za miss universe Kanade v Torontu navdušila s svojo prelestno postavo.

Jenna Talackova, ki ji je po kar nekaj zapletih končno uspelo postati prva transeksualna tekmovalka na lepotnem izboru, se je na izboru za miss universe Kanade 2012 samozavestno predstavila na odru v belih bikinkah in pokazala svojo osupljivo postavo. Med drugim se je predstavila tudi v dolgi beli elegantni obleki, ki se ji je zapeljivo oprijemala bokov ter v krajši rdeči. "Izbor za miss universe se ne vrti le okoli lepote. To je tudi tekmovanje v zdravju, formi in karizmi, jaz pa vse to imam,“ je odgovorila Jenna na vprašanje, zakaj si ravno ona zasluži krono najlepše. Na koncu sicer ni osvojila titule najlepše, ki je pripadla 26-letni Sahar Biniaz, je bila pa proglašena za miss simpatičnosti.

Jenna se je, kot smo že pisali, rodila kot deček Walter, vendar je že pri 14 letih pričela s hormonskimi terapijami, pet let kasneje pa si je z operacijo tudi spremenila spol.

Bi za to dologonogo lepotico rekli, da je bila nekoč deček?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.