Nekoč fantje zaradi nje niso mogli zaspati, jo prepoznate?

Foto: Profimedia britney spears Foto: Profimedia britney spears Foto: Profimedia britney spears Foto: Profimedia britney spears Foto: Profimedia britney spears
Pevka uživa na Havajih.
Oglej si celoten članek

Po težkem tednu se je Britney Spears s svojim partnerjem, tri leta mlajšim Samom Asgharijem, s katerim je že pet let v zvezi, umaknila na sanjske Havaje. 

"Veseli se, da se je vrnila na Havaje, v svoj najljubši kotiček na Zemlji. Na otok bi se preselila, če bi se lahko, a Sam si je v Los Angelesu zgradil kariero, zato mu selitev ne bi ustrezala. Pretekli teden je bil za oba zelo stresen. Sedaj poskušata uživati v nekaj skupnih dnevih,“ je povedal vir in dodal: "Sam je bil v zadnjih letih Britneyjina največja opora. On poskrbi, da se zdravo prehranjuje in telovadi. Nanj se zanaša.“

Britney Spears je pretekli teden pričala pred sodnikom in povedala, da ne želi več, da bi bil njen oče skrbnik njenega premoženja, ki je ocenjeno na 60 milijonov dolarjev. Zadnjih 13 let je prestajala pekel. Med drugim je povedala, da je morala bolna nastopati in da si zelo želi še enega otroka, a ji tega ne dovolijo. Ko je imela svoj šov v Las Vegasu, je zaslužila milijone, a v zaslužku ni smela uživati. V tem času je dobivala žepnino – le 2000 dolarjev na teden.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:59 29. Junij 2021.

    Ta je tudi ena revica. Mladi in showbiznis pač ne gredo skupaj, če pa so zraven še manipulativni starši, ki …

  • 12:57 29. Junij 2021.

    CELULIT V NOGAH IN V RIT. 🤣🤣

  • 08:05 29. Junij 2021.

    CELULITNA

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.