Magazin > VIP
42491 ogledov

Nekoč fantje zaradi nje niso mogli zaspati, jo prepoznate?

britney spears
1/5
Profimedia
Pevka uživa na Havajih.

Po težkem tednu se je Britney Spears s svojim partnerjem, tri leta mlajšim Samom Asgharijem, s katerim je že pet let v zvezi, umaknila na sanjske Havaje. 

"Veseli se, da se je vrnila na Havaje, v svoj najljubši kotiček na Zemlji. Na otok bi se preselila, če bi se lahko, a Sam si je v Los Angelesu zgradil kariero, zato mu selitev ne bi ustrezala. Pretekli teden je bil za oba zelo stresen. Sedaj poskušata uživati v nekaj skupnih dnevih,“ je povedal vir in dodal: "Sam je bil v zadnjih letih Britneyjina največja opora. On poskrbi, da se zdravo prehranjuje in telovadi. Nanj se zanaša.“

Britney Spears je pretekli teden pričala pred sodnikom in povedala, da ne želi več, da bi bil njen oče skrbnik njenega premoženja, ki je ocenjeno na 60 milijonov dolarjev. Zadnjih 13 let je prestajala pekel. Med drugim je povedala, da je morala bolna nastopati in da si zelo želi še enega otroka, a ji tega ne dovolijo. Ko je imela svoj šov v Las Vegasu, je zaslužila milijone, a v zaslužku ni smela uživati. V tem času je dobivala žepnino – le 2000 dolarjev na teden.

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:59 29.junij 2021.

    Ta je tudi ena revica. Mladi in showbiznis pač ne gredo skupaj, če pa so zraven še manipulativni starši, ki v svojem otroku vidiijo bankomat, je pa sploh problem.

  • Avatar Lion007
    Lion007 12:57 29.junij 2021.

    CELULIT V NOGAH IN V RIT. 🤣🤣

  • Avatar erof
    erof 08:05 29.junij 2021.

    CELULITNA