"Nekoč sem imela večje prsi"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Seyfriedova, ki je pozirala za naslovnico majske številke revije Allure, je priznala, da ima glede velikosti svojih prsi mešane občutke.
Oglej si celoten članek

Amanda Seyfried, ki je pred kratkim zaigrala v muzikalu Nesrečniki, je povedala, da je imela v najstniškem obdobju veliko večje prsi. "Pred dnevi sem pri gledanju starih fotografij opazila, da so bile moje prsi pri 19. letih v velikosti košarice D, sedaj pa zaradi izgube kilogramov nosim manjšo košarico C. Šele pri ogledu starih fotografij sem opazila, da je bila velikost mojih prsi naravnost čudovita. Ko preletim preteklost, vedno pridem do zaključka, da se je neumno pretirano obremenjevati s samim seboj, saj se nihče drug ne bo," je povedala Seyfriedova.

Prsi ji povzročajo težave

Sedemindvajsetletna zvezdnica obožuje svoje obline, vendar priznava, da ji občasno povzročajo tudi težave. "Prsi so mi pogosto v napoto. Še posebno med tekom mi povzročajo težave, zato takrat nosim majhen športni moderček, ki jih drži na mestu."

Sayfriedova se je pred kratkim, ironično, popolnoma oblečena fotografirala za letno izdajo revije Look Better Naked. Igralka, ki je sicer navajena golote, je ob tej priložnosti povedala, da so jo goli prizori v biografskem filmu Lovelace sprva delali nervozno, vendar je ravno zaradi njih pridobila na lastni samozavesti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:11 17. April 2013.

    Po moje, je samo dekolte prekrit z istim materialom kot najolnke, s cimer se poskrbi, da se ne bi dekolte …

  • 13:23 17. April 2013.

    Se opravičujem za spam! prosim, če lahko izbrišete ta komentar! hvala

  • 12:44 17. April 2013.

    Ali ima oblečene v najlonke., namreč takšnega modrčka še nisem videl?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.