Magazin > VIP
45 ogledov

"Nekoč sem imela večje prsi"

"Ne vem, koliko je stara, a je neverjetna," je bil njen odgovor na vprašanje, ka Žurnal24 main
Seyfriedova, ki je pozirala za naslovnico majske številke revije Allure, je priznala, da ima glede velikosti svojih prsi mešane občutke.

Amanda Seyfried, ki je pred kratkim zaigrala v muzikalu Nesrečniki, je povedala, da je imela v najstniškem obdobju veliko večje prsi. "Pred dnevi sem pri gledanju starih fotografij opazila, da so bile moje prsi pri 19. letih v velikosti košarice D, sedaj pa zaradi izgube kilogramov nosim manjšo košarico C. Šele pri ogledu starih fotografij sem opazila, da je bila velikost mojih prsi naravnost čudovita. Ko preletim preteklost, vedno pridem do zaključka, da se je neumno pretirano obremenjevati s samim seboj, saj se nihče drug ne bo," je povedala Seyfriedova.

Prsi ji povzročajo težave

Sedemindvajsetletna zvezdnica obožuje svoje obline, vendar priznava, da ji občasno povzročajo tudi težave. "Prsi so mi pogosto v napoto. Še posebno med tekom mi povzročajo težave, zato takrat nosim majhen športni moderček, ki jih drži na mestu."

Sayfriedova se je pred kratkim, ironično, popolnoma oblečena fotografirala za letno izdajo revije Look Better Naked. Igralka, ki je sicer navajena golote, je ob tej priložnosti povedala, da so jo goli prizori v biografskem filmu Lovelace sprva delali nervozno, vendar je ravno zaradi njih pridobila na lastni samozavesti.

 

Komentarjev 3
  • saramara 17:11 17.april 2013.

    Po moje, je samo dekolte prekrit z istim materialom kot najolnke, s cimer se poskrbi, da se ne bi dekolte malo prevec razsiril in bi tako pokazala vec kot je potrebno.

  • Blaž Kočar 13:23 17.april 2013.

    Se opravičujem za spam! prosim, če lahko izbrišete ta komentar! hvala

  • leonardo 12:44 17.april 2013.

    Ali ima oblečene v najlonke., namreč takšnega modrčka še nisem videl?