Nemci seksajo najpogosteje

Foto: Žurnal24 Najbolj dominantne med Evropejkami so Nemke. (Foto: Shutterstock)
Raziskava je pokazala, da Nemci seksajo najpogosteje, največ žensk v svoji postelji pa gostijo Finci.
Oglej si celoten članek

Rezultati neke raziskave so pokazali, kakšno je spolno vedenje Evropejcev v 37 državah. Več kot tretjina Nemcev seksa večkrat na teden, kar pet odstotkov vprašanih Nemcev pa vsak dan. Medtem ko večina Špancev in Švedov razmišlja o skupinskem seksu in sodelovanju v orgijah, 77 odstotkov Nemcev o svojih fantazijah govori brez zadržkov. Vodilni pri uporabi spolnih pripomočkov so Francozi, medtem ko igračke uporablja 35 odstotkov Evropejcev.

Nemke so dominantne
V raziskavi so se med ženskami najbolje odrezale Nemke, ki so priznale, da so pri seksu rade v nadrejeni vlogi. Takšnih je med Nemkami kar 39 odstotkov, medtem ko so Britanke nekoliko bolj zadržane. Vlogo gospodarice med seksom prevzame le 24 odstotkov žensk, razkrivajo rezultati raziskave.

Španci seksajo z neznanci
Čeprav so Nemci strastni in pogosto seksajo, jim seks za eno noč ne diši preveč. Le četrtina Nemcev je priznala, da je seksala z neznancem. Popolnoma drugačnega mnenja so Španci, saj jih je kar 70 odstotkov priznalo, da so z neznano osebo, s katero so spali, pozneje tudi začeli svoje razmerje.

In še presenečenje: najboljši ljubimci v Evropi naj bi bili Finci, ki v povprečju seksajo s 23 ženskami, na drugem mestu pa so se znašli Nemci, ki v posteljo odpeljejo 17 žensk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.