Magazin
36 ogledov

Nemci seksajo najpogosteje

Najbolj dominantne med Evropejkami so Nemke. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Raziskava je pokazala, da Nemci seksajo najpogosteje, največ žensk v svoji postelji pa gostijo Finci.

Rezultati neke raziskave so pokazali, kakšno je spolno vedenje Evropejcev v 37 državah. Več kot tretjina Nemcev seksa večkrat na teden, kar pet odstotkov vprašanih Nemcev pa vsak dan. Medtem ko večina Špancev in Švedov razmišlja o skupinskem seksu in sodelovanju v orgijah, 77 odstotkov Nemcev o svojih fantazijah govori brez zadržkov. Vodilni pri uporabi spolnih pripomočkov so Francozi, medtem ko igračke uporablja 35 odstotkov Evropejcev.

Nemke so dominantne
V raziskavi so se med ženskami najbolje odrezale Nemke, ki so priznale, da so pri seksu rade v nadrejeni vlogi. Takšnih je med Nemkami kar 39 odstotkov, medtem ko so Britanke nekoliko bolj zadržane. Vlogo gospodarice med seksom prevzame le 24 odstotkov žensk, razkrivajo rezultati raziskave.

Španci seksajo z neznanci
Čeprav so Nemci strastni in pogosto seksajo, jim seks za eno noč ne diši preveč. Le četrtina Nemcev je priznala, da je seksala z neznancem. Popolnoma drugačnega mnenja so Španci, saj jih je kar 70 odstotkov priznalo, da so z neznano osebo, s katero so spali, pozneje tudi začeli svoje razmerje.

In še presenečenje: najboljši ljubimci v Evropi naj bi bili Finci, ki v povprečju seksajo s 23 ženskami, na drugem mestu pa so se znašli Nemci, ki v posteljo odpeljejo 17 žensk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.