Nemčija žaluje za svojo legendo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Umrl je Werner Böhm znan kot "Gottlieb Wendehals“.
Oglej si celoten članek

Tri dni pred svojim 79. rojstnim dnem je umrl nemški zabavljač Werner Böhm, ki se je v osemdesetih letih kot "Gottlieb Wendehals“ s pesmijo "Polonäse Blankenese“ zapisal v srca Nemcev. Njegove posmrtne ostanke je našla prijateljica Helga, ki mu je vsak dan prinašala hrano. "Vzrok smrti še ni znan. Zdravnik je rekel, da je verjetno ponoči mirno zaspal,“ je povedala prijateljica.
 
Pevec se je v začetku leta preselil na Gran Canario, menda zaradi dolgov, ki so se nabrali v Nemčiji, kar je sicer zanikal. "V ponedeljek sva šla na rakce. Bil je zagorel, videti je bil dobro in zdrav. Ne morem verjeti, da ga ni več,“ je za Vip še povedala Helga. Zabavljač je verjetno umrl zaradi zastoja srca.


Čeprav je Böhm, ki je za seboj pustil tri sinove, najmlajši je star 11 let, s pesmijo "Polonäse Blankenese“ zaslužil pravo bogastvo, je imel finančne težave. Večjih uspehov namreč po tem hitu namreč ni zabeležil. Leta 2004 se je udeležil resničnostnega šova Sem zvezda, spravite me od tod in zasedel peto mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.