Magazin > VIP
2203 ogledov

Nemčija žaluje za svojo legendo

werner böhm Youtube
Umrl je Werner Böhm znan kot "Gottlieb Wendehals“.

Tri dni pred svojim 79. rojstnim dnem je umrl nemški zabavljač Werner Böhm, ki se je v osemdesetih letih kot "Gottlieb Wendehals“ s pesmijo "Polonäse Blankenese“ zapisal v srca Nemcev. Njegove posmrtne ostanke je našla prijateljica Helga, ki mu je vsak dan prinašala hrano. "Vzrok smrti še ni znan. Zdravnik je rekel, da je verjetno ponoči mirno zaspal,“ je povedala prijateljica.
 
Pevec se je v začetku leta preselil na Gran Canario, menda zaradi dolgov, ki so se nabrali v Nemčiji, kar je sicer zanikal. "V ponedeljek sva šla na rakce. Bil je zagorel, videti je bil dobro in zdrav. Ne morem verjeti, da ga ni več,“ je za Vip še povedala Helga. Zabavljač je verjetno umrl zaradi zastoja srca.


Čeprav je Böhm, ki je za seboj pustil tri sinove, najmlajši je star 11 let, s pesmijo "Polonäse Blankenese“ zaslužil pravo bogastvo, je imel finančne težave. Večjih uspehov namreč po tem hitu namreč ni zabeležil. Leta 2004 se je udeležil resničnostnega šova Sem zvezda, spravite me od tod in zasedel peto mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.