Nemškemu zvezdniku bodo morali po nastopu v šovu amputirati modo

Foto: RTL
Foto: RTL
Zgodilo se je med pripravami.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Thorsten Legat Nekdanji nemški nogometaš, Thorsten Legat, ki si zadnja leta čas krajša s skakanjem iz enega resničnostnega šova v drugega, je med pripravami na nov TV-izziv doživel nesrečo. 53-letnik je sodeloval v šovu Turmspringen, v katerem znani skačejo s stolpa v vodo. Pri skoku s treh metrov pa se je v začetku junija zgodilo nekaj, česar nihče ni pričakoval. "Med drugo vajo sem vadil koreografijo. Nekajkrat sem skočil, nato pa tako nesrečno padel v vodo, da so mi zatekla moda." 

Kljub bolečinam je nadaljeval s treningi, na poti domov pa začutil, da je nekaj hudo narobe. "Mislil sem, da mi raste tretje modo," je povedal Legat. Po urološkem pregledu je zvezdnik izvedel, da ima raztrganino na modu, hematom in tudi okužbo mehurja. Zdravnica mu je sporočila slabo novico - potrebna bo amputacija. 

"Amputacija bo sredi avgusta. Najprej sem mislil, da je konec sveta, saj sem bil pretresen in zelo žalosten," je še dodal nekdanji nogometaš, ki pa mu nezgoda ni vzela veselja do sodelovanja v šovih. Legat se že pripravlja na zvezdniško različico šova Ninja Warrior Germany. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.