Magazin > VIP
2900 ogledov

Nemškemu zvezdniku bodo morali po nastopu v šovu amputirati modo

Thorsten Legat RTL
Zgodilo se je med pripravami.

Thorsten Legat | Avtor: Profimedia Profimedia
Nekdanji nemški nogometaš, Thorsten Legat, ki si zadnja leta čas krajša s skakanjem iz enega resničnostnega šova v drugega, je med pripravami na nov TV-izziv doživel nesrečo. 53-letnik je sodeloval v šovu Turmspringen, v katerem znani skačejo s stolpa v vodo. Pri skoku s treh metrov pa se je v začetku junija zgodilo nekaj, česar nihče ni pričakoval. "Med drugo vajo sem vadil koreografijo. Nekajkrat sem skočil, nato pa tako nesrečno padel v vodo, da so mi zatekla moda." 

Kljub bolečinam je nadaljeval s treningi, na poti domov pa začutil, da je nekaj hudo narobe. "Mislil sem, da mi raste tretje modo," je povedal Legat. Po urološkem pregledu je zvezdnik izvedel, da ima raztrganino na modu, hematom in tudi okužbo mehurja. Zdravnica mu je sporočila slabo novico - potrebna bo amputacija. 

"Amputacija bo sredi avgusta. Najprej sem mislil, da je konec sveta, saj sem bil pretresen in zelo žalosten," je še dodal nekdanji nogometaš, ki pa mu nezgoda ni vzela veselja do sodelovanja v šovih. Legat se že pripravlja na zvezdniško različico šova Ninja Warrior Germany. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.