Neprepoznavna: S to vadbo je shujšala Ana Marija Mitič

Foto: POP-TV-2
Foto: POP-TV-2
Ste že slišali za vadbo gyrotonic?
Oglej si celoten članek

Po rojstvu sina je naša voditeljica in komičarka Ana Marija Mitič izgubila ogromno kilogramov. Ti niso skopneli le z dojenjem, ampak tudi posebno vadbo -  gyrotonic.

"Trening opravljen, nogice raztegnjene, pljuča odprta za dovod kisika, srček pa trepeta od veselja. Hvala, @slanatina, zate bi vstala tudi sredi noči. Vzemite si čas za svoj telešček, hvaležen vam bo, glava pa tudi!“ je na družbenem omrežju zapisala temnolaska.


Kaj morate vedeti o tej vadbi

Gyrotonic je vadba, ki lajša bolečine in težave s hrbtenico, zato bi jo morali preizkusiti vsi, ki cele dneve preživijo za pisalno mizo. Lahko bi rekli, da gre za mešanico joge in pilatesa, s katero boste utrditi telesno središče. Z gibanjem med to vadbo boste raztegnili in okrepili vsak del vašega telesa, povečali gibljivost in izboljšali koordinacijo, stimulirali živčni sistem ter odpravili energijske blokade v svojem telesu. 

Že po nekaj urah vadbe boste zaznali, da se je izboljšala vaša drža in odpravili težave s hrbtenico. 
Vadba je primerna za vsakogar. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:56 23. November 2019.

    pa niti ni tako slaba za nabrisat, češraj je čefurka, pa še gobček dobr otresa

  • 14:47 23. November 2019.

    ja in kaj bo zdej, čaka jo mišičast žrebec, ki jo dobro obdelal in to je vse čar te zgodbe, …

  • 09:02 23. November 2019.

    zdej je pa peoblem odvečna koža...tle se pa vsem zatakne

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.