Nepričakovan odziv: Trenutek, ko je Clooney izvedel, da se Pitt ločuje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Govorice, da George Clooney in Brad Pitt nista več tako dobra prijatelja morda res držijo ...
Oglej si celoten članek

Ob robu zasedanja Združenih narodov v New Yorku je novinar CNN-a Georgea Clooneyja vprašal, kakšen je njegov komentar na ločitev Angeline Jolie in Brada Pitta, ki velja za njegovega dobrega prijatelja. "Tega nisem vedel. Zelo mi je žal zanje. Žalostna zgodba in zelo nesrečno za družino. Nesrečna zgodba o družini. Zelo mi je žal. Sedaj to prvič slišim,“ je povedal Clooney, ki je ta šok zelo (zelo) slabo zaigral. Če dobro pogledate, mu gre malo na smeh.

Že dalj časa se govori, da se je prijateljstvo med Clooneyjem in Pittom ohladilo. Pitta ni bilo na Clooneyjevo poroko, ker je bil menda jezen, da George njegove številčne družine ne želi več gostiti v svoji vili v Italiji, saj so Pittovi otroci njegovo hišo nekoč razdejali. Sprla pa naj bi se tudi zato, ker je Pitt Clooneyju pred nosom speljal pravice za snemanje filma Law of the Jungle, ki naj bi bil Georgeev srčni projekt. Slabo sta se razumeli tudi Angelina in Amal Clooney. Zakaj, lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:32 22. September 2016.

    Res mu gre na smeh... morda zato ker nekaj ve, česar drugi ne. Morda je to le kost, katero so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.