Magazin > VIP
40 ogledov

Nepričakovan odziv: Trenutek, ko je Clooney izvedel, da se Pitt ločuje

george clooney, brad pitt Profimedias
Govorice, da George Clooney in Brad Pitt nista več tako dobra prijatelja morda res držijo ...

Ob robu zasedanja Združenih narodov v New Yorku je novinar CNN-a Georgea Clooneyja vprašal, kakšen je njegov komentar na ločitev Angeline Jolie in Brada Pitta, ki velja za njegovega dobrega prijatelja. "Tega nisem vedel. Zelo mi je žal zanje. Žalostna zgodba in zelo nesrečno za družino. Nesrečna zgodba o družini. Zelo mi je žal. Sedaj to prvič slišim,“ je povedal Clooney, ki je ta šok zelo (zelo) slabo zaigral. Če dobro pogledate, mu gre malo na smeh.

Že dalj časa se govori, da se je prijateljstvo med Clooneyjem in Pittom ohladilo. Pitta ni bilo na Clooneyjevo poroko, ker je bil menda jezen, da George njegove številčne družine ne želi več gostiti v svoji vili v Italiji, saj so Pittovi otroci njegovo hišo nekoč razdejali. Sprla pa naj bi se tudi zato, ker je Pitt Clooneyju pred nosom speljal pravice za snemanje filma Law of the Jungle, ki naj bi bil Georgeev srčni projekt. Slabo sta se razumeli tudi Angelina in Amal Clooney. Zakaj, lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 1
  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 20:32 22.september 2016.

    Res mu gre na smeh... morda zato ker nekaj ve, česar drugi ne. Morda je to le kost, katero so novinarji pograbili, njemu pa smeji, ker je potegavščina uspela. Morda res ni vedel, pa si je mislil da kdor išče ...prikaži več ta najde... nihče ne ve, ampak tale odziv je res malo tak... nepristen. Nekaj je zadaj.