Nepričakovano! Hollywoodskega zvezdnika ujeli sredi Ljubljane

Foto: Žito
Foto: Žito
Minule dni se je v Sloveniji mudil svetovno znani zvezdnik Keanu Reeves. Ljubljano pa bo zapustil s prav posebnim darilom.
Oglej si celoten članek

Potem, ko so člani njegove ekipe vsako jutro popili kavico v Žitovi trgovini na Bavarskem dvoru v Ljubljani in se v njej počutili že domače, so prijaznim prodajalkam omogočili srečanje in slikanje z zvezdnikom svetovnega formata, so sporočili iz Žita. Prodajalke so mu skupaj s predstavniki maloprodaje ob spontanem srečanju podarile sveže pečeno potico in mu jo izročile kot najslajši kulinarični simbol Slovenije. Kanadski zvezdnik Keanu Reeves, ki se je sicer rodil v Libanonu, se je tako ob odhodu iz Slovenije poslovil s potico v roki.

Foto: Žito Keanu Reeves v Ljubljani

"Zvezdnik in njegova ekipa so poleg potice pohvalili tudi odlično kavo v naši prodajalni in pekarnici Žito na Bavarskem dvoru, ter jo označili kar za najboljšo kavo v mestu. Vsako jutro so bili deležni izjemno prijazne postrežbe prodajalk ter prijetnega ambienta," je pojasnila Nina Rus Turuk, odgovorna za odnose z javnostmi v Žitu in dodala, da je bilo fotografiranje z zvezdnikom, ki je izjemno prijazen in dostopen, za prodajalke največja nagrada in zahvala za njihov trud.

Po poročanju portala 24ur.com je zvezdnik sicer v Slovenijo priletel pred dvema dnevoma, obisk pa naj bi bila poslovne narave. Kot navajajo, naj bi šlo za srečanje s podjetjem Akrapovič, ki se ukvarja z izpušnimi sistemi. Zanje naj bi hollywoodski zvezdnik posnel oglas. Slovenijo naj bi filmski igralec, ki se ga zagotovo spomnite iz filmov Matrica, Hitrost in John Wick, zapustil jutri.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:27 23. Februar 2024.

    od vsega kar imamo ponudit, zito. ki ni nase;)

  • 20:11 23. Februar 2024.

    Njegovi filmi niso več za gledat! No razen ko se me noče spanec prijeti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.