Magazin
24364 ogledov

Nepričakovano! Hollywoodskega zvezdnika ujeli sredi Ljubljane

Keanu Reeves v Ljubljani Žito
Minule dni se je v Sloveniji mudil svetovno znani zvezdnik Keanu Reeves. Ljubljano pa bo zapustil s prav posebnim darilom.

Potem, ko so člani njegove ekipe vsako jutro popili kavico v Žitovi trgovini na Bavarskem dvoru v Ljubljani in se v njej počutili že domače, so prijaznim prodajalkam omogočili srečanje in slikanje z zvezdnikom svetovnega formata, so sporočili iz Žita. Prodajalke so mu skupaj s predstavniki maloprodaje ob spontanem srečanju podarile sveže pečeno potico in mu jo izročile kot najslajši kulinarični simbol Slovenije. Kanadski zvezdnik Keanu Reeves, ki se je sicer rodil v Libanonu, se je tako ob odhodu iz Slovenije poslovil s potico v roki.

Keanu Reeves v Ljubljani | Avtor: Žito Žito

"Zvezdnik in njegova ekipa so poleg potice pohvalili tudi odlično kavo v naši prodajalni in pekarnici Žito na Bavarskem dvoru, ter jo označili kar za najboljšo kavo v mestu. Vsako jutro so bili deležni izjemno prijazne postrežbe prodajalk ter prijetnega ambienta," je pojasnila Nina Rus Turuk, odgovorna za odnose z javnostmi v Žitu in dodala, da je bilo fotografiranje z zvezdnikom, ki je izjemno prijazen in dostopen, za prodajalke največja nagrada in zahvala za njihov trud.

1/3
Žito

Po poročanju portala 24ur.com je zvezdnik sicer v Slovenijo priletel pred dvema dnevoma, obisk pa naj bi bila poslovne narave. Kot navajajo, naj bi šlo za srečanje s podjetjem Akrapovič, ki se ukvarja z izpušnimi sistemi. Zanje naj bi hollywoodski zvezdnik posnel oglas. Slovenijo naj bi filmski igralec, ki se ga zagotovo spomnite iz filmov Matrica, Hitrost in John Wick, zapustil jutri.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • jakec1575 21:27 23.februar 2024.

    od vsega kar imamo ponudit, zito. ki ni nase;)

  • Toma 20:11 23.februar 2024.

    Njegovi filmi niso več za gledat! No razen ko se me noče spanec prijeti.