Nepričakovano nas je zapustil 26-letni igralec Robert Budak

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Njegovi kolegi se od njega poslavljajo po družbenih omrežjih.
Oglej si celoten članek

Še v soboto je stal na odru zagrebškega mladinskega gledališča, kjer je igral v predstavi Huddersfield, v nedeljo pa je odjeknila žalostna vest, da je hrvaški igralec Robert Budak umrl.

Vzrok smrti še ni znan.

Budak je nastopal v številnih znanih predstavah, kot so Sherlock Holmes, Romeo in Julija, Alice v čudežni deželi … Leta 2017 je prejel nagrado hrvaškega gledališča, in sicer za izjemne dosežke v kategoriji umetnikov do 28 let. Nagrado je dobil za predstavo Taksimetar Gorana Vojnoviča.

"Mnogo prezgodaj. Lepo potuj,“ se je od njega na družbenem omrežju poslovila igralka Arija Rizvić, Dino Jelušić pa je zapisal: "Ravnokar sem izvedel, da je danes zjutraj umrl sošolec iz srednje šole in eden najbolj nadarjenih igralcev, ki jih poznam. Robi, bil si edinstven lik in bilo mi je v veliko veselje, da sva pred 9 leti sodelovala pri Fantomu v operi.“

xxx

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:42 28. Januar 2019.

    Z vsem spoštovanjem do umrlega ! ! ! Kaj ima to zveze z Slovenijo ????? Neznanec iz sosednje države, nima …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.