Magazin > VIP
22753 ogledov

Nepričakovano nas je zapustil 26-letni igralec Robert Budak

Robert Budak Pixsell
Njegovi kolegi se od njega poslavljajo po družbenih omrežjih.

Še v soboto je stal na odru zagrebškega mladinskega gledališča, kjer je igral v predstavi Huddersfield, v nedeljo pa je odjeknila žalostna vest, da je hrvaški igralec Robert Budak umrl.

Vzrok smrti še ni znan.

Budak je nastopal v številnih znanih predstavah, kot so Sherlock Holmes, Romeo in Julija, Alice v čudežni deželi … Leta 2017 je prejel nagrado hrvaškega gledališča, in sicer za izjemne dosežke v kategoriji umetnikov do 28 let. Nagrado je dobil za predstavo Taksimetar Gorana Vojnoviča.

"Mnogo prezgodaj. Lepo potuj,“ se je od njega na družbenem omrežju poslovila igralka Arija Rizvić, Dino Jelušić pa je zapisal: "Ravnokar sem izvedel, da je danes zjutraj umrl sošolec iz srednje šole in eden najbolj nadarjenih igralcev, ki jih poznam. Robi, bil si edinstven lik in bilo mi je v veliko veselje, da sva pred 9 leti sodelovala pri Fantomu v operi.“

 

Komentarjev 5
  • Papaja Popi 14:42 28.januar 2019.

    Z vsem spoštovanjem do umrlega ! ! ! Kaj ima to zveze z Slovenijo ????? Neznanec iz sosednje države, nima nobene zveze z nami in ni NAS zapustil, ampak je nekoga drugega !!!!!!!!!!!!!