Neprijetno: To doživlja Lili Žagar sedaj na Švedskem

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ni vedno vse tako kot bi želeli.
Oglej si celoten članek

Foto: instagram Lili Žagar Nekdanja televizijska voditeljica, danes uspešna podjetnica Lili Žagar se je svojim sledilcem oglasila preko Instagram zgodbe. Tokrat pa je nekoliko potarnala.

"Slišim, da imate vi doma okrog 30 stopinj, kratke hlače, kratke rokave, da se že kopate. Pri nas pa takole, 13 stopinj, piha ko satan, dežuje. To pa je maj na Švedskem," je razkrila, a dodala tudi, da so sicer imeli lepše vreme, sončno, a visokih temperatur ne pričakujejo.

"Največ, kar smo imeli, je bilo okrog 17 stopinj, pa še to piha tak zahrbten, mrzel veter, tako, da v bistvu potem na koncu imaš občutek, kot da je 14," je še razložila. V zgodbo pa je še pripisala, da je svoj jutranji sprehod zaradi čemernega vremena zelo hitro zaključila in odšla raje na kavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 05:40 26. Maj 2022.

    fak, to pa so problemi v lajfu....

  • 16:17 25. Maj 2022.

    Da ne bopmo za vrnitev zbirali denarja!?

  • 15:42 25. Maj 2022.

    super, da smo obveščeni o tako izjemno pomembnih rečeh!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.