"Nerodno mi je, ko stojim ob tebi"

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ireland Baldwin svoje matere ne more prehvaliti.
Oglej si celoten članek

Ireland je videti kot mlajša različica svoje slavne matere Kim Basinger. Tako kot mama ima dolge svetle lase, dolge noge in vitko postavo. Klub temu pa Ireland pravi, da ji je nerodno, kadar ob njej stoji 59-letna Kim.

"Mama, še vedno si videti kot kakšna 17-letnica in nerodno mi je, ko stojim ob tebi. Upam, da bom nekoč imela tvoje ličnice in tvojo lepoto, zunanjo in notranjo. Pomeniš mi vse. Si naravna lepotica, ki se lahko za lepoto zavali kremi za obraz, telovadbi in zdravemu načinu prehranjevanja. Dame, če se želite izogniti botoksu, poslušajte mojo mamo. Ker se je vsa leta izogibala soncu, še ni bila niti enkrat pri lepotnem kirurgu,“ je na Twitterju zapisala 17-letna Ireland in dodala, da jo Kim navdihuje.

Za konec ji je še čestitala za rojstni dan in se ji zahvalila, da je vedno ob njej, kadar jo potrebuje. "Prepirava se o vsem mogočem, a brez tebe me ne bi bilo. Ljubim te.“



 

 



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.