Magazin > VIP
26 ogledov

"Nerodno mi je, ko stojim ob tebi"

Kim Basinger Ireland FameFlynet
Ireland Baldwin svoje matere ne more prehvaliti.

Ireland je videti kot mlajša različica svoje slavne matere Kim Basinger. Tako kot mama ima dolge svetle lase, dolge noge in vitko postavo. Klub temu pa Ireland pravi, da ji je nerodno, kadar ob njej stoji 59-letna Kim.

"Mama, še vedno si videti kot kakšna 17-letnica in nerodno mi je, ko stojim ob tebi. Upam, da bom nekoč imela tvoje ličnice in tvojo lepoto, zunanjo in notranjo. Pomeniš mi vse. Si naravna lepotica, ki se lahko za lepoto zavali kremi za obraz, telovadbi in zdravemu načinu prehranjevanja. Dame, če se želite izogniti botoksu, poslušajte mojo mamo. Ker se je vsa leta izogibala soncu, še ni bila niti enkrat pri lepotnem kirurgu,“ je na Twitterju zapisala 17-letna Ireland in dodala, da jo Kim navdihuje.

Za konec ji je še čestitala za rojstni dan in se ji zahvalila, da je vedno ob njej, kadar jo potrebuje. "Prepirava se o vsem mogočem, a brez tebe me ne bi bilo. Ljubim te.“



 

 



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.