Neverjetne fotografije italijanskih medicinskih sester in zdravnikov

Foto: Epa
Foto: Epa
Vlade ljudi pozivajo, naj ostanejo na svojem kavču. Italijanske medicinske sestre in zdravniki, ki se vsak dan borijo za življenja obolelih, bi jih zagotovo z veseljem ubogali, če bi lahko ...
Oglej si celoten članek

V Evropi zaradi koronavirusa trenutno najbolj trpijo v Italiji in Španiji, kjer dnevno umre več sto ljudi. V javnost vsak dan prihajajo novi grozljivi posnetki iz teh dveh držav, ki prikazujejo boj zdravstvenega osebja za življenja obolelih s COVID-19.

Ta kolaž obrazov italijanskih medicinskih sester in zdravnikov po delovnem dnevu pa pove več kot 1000 besed strokovnjakov in analitikov o trenutnem stanju pri naših sosedih. Videti so kot vojaki, ki so se vrnili iz bitke in mnogi stanje v tej državi tudi primerjajo z vojno. Nazadnje je svet šokiral video vojaških tovornjakov, s katerimi so v krematorije odvažali posmrtne ostanke.

Za zdravstveno osebje samoizolacija ne pride v poštev. To je v teh časih privilegij, ki ga moramo ceniti tudi zato, da zaščitimo življenja tistih, ki so vsak dan v prvih bojnih črtah. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:14 24. Marec 2020.

    nevidim slik, na twiterju pa nisem, tako da daj slike tu na žurnal ne pa link od druge strani nesposobni!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.