Magazin > Odnosi in prosti čas
25893 ogledov

Neverjetne fotografije italijanskih medicinskih sester in zdravnikov

Koronavirus v Italiji Epa
Vlade ljudi pozivajo, naj ostanejo na svojem kavču. Italijanske medicinske sestre in zdravniki, ki se vsak dan borijo za življenja obolelih, bi jih zagotovo z veseljem ubogali, če bi lahko ...

V Evropi zaradi koronavirusa trenutno najbolj trpijo v Italiji in Španiji, kjer dnevno umre več sto ljudi. V javnost vsak dan prihajajo novi grozljivi posnetki iz teh dveh držav, ki prikazujejo boj zdravstvenega osebja za življenja obolelih s COVID-19.

Ta kolaž obrazov italijanskih medicinskih sester in zdravnikov po delovnem dnevu pa pove več kot 1000 besed strokovnjakov in analitikov o trenutnem stanju pri naših sosedih. Videti so kot vojaki, ki so se vrnili iz bitke in mnogi stanje v tej državi tudi primerjajo z vojno. Nazadnje je svet šokiral video vojaških tovornjakov, s katerimi so v krematorije odvažali posmrtne ostanke.

Za zdravstveno osebje samoizolacija ne pride v poštev. To je v teh časih privilegij, ki ga moramo ceniti tudi zato, da zaščitimo življenja tistih, ki so vsak dan v prvih bojnih črtah. 

Komentarjev 1
  • kvasetotidogajamona 11:14 24.marec 2020.

    nevidim slik, na twiterju pa nisem, tako da daj slike tu na žurnal ne pa link od druge strani nesposobni!