Neverjetno: Kakšna žalitev za Georgea Michaela

Foto: Profimedias George Michael
Takšnega nespoštovanja si res ne zasluži.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia George Michael Na božični večer je minilo eno leto od smrti britanskega pevca Georgea Michaela in, kot piše Radar Online, je njegov grob še vedno neoznačen. Na njem ni napisa, koga so tam 'položili k večnemu počitku' niti njegovega datuma rojstva in smrti. "Tragična usoda umetnika, ki je prodal več kot 115 milijonov albumov,“ so zapisali na ameriškem portalu.

"Ta božič bo brez njega zelo težek. Veva, da nisva sami, da za njim žaluje še veliko njegovih prijateljev in oboževalcev na prvo obletnico njegove smrti,“ sta za božič zapisali njegovi sestri Melanie in Yioda Panayiotou.

Mrliški oglednik je zaključil, da je pevec umrl naravne smrti, čeprav Radar Online piše, da so dobili dokaze, da je bil George okužen z virusom HIV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:38 5. Januar 2018.

    Ja in? če sta njegovi sestri tako šlampasti, da niti bratovega groba ne označita, je to potem svetovna novica ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.