Magazin > VIP
5962 ogledov

Neverjetno: Kakšna žalitev za Georgea Michaela

George Michael Profimedias
Takšnega nespoštovanja si res ne zasluži.

George Michael | Avtor: Profimedia Profimedia
Na božični večer je minilo eno leto od smrti britanskega pevca Georgea Michaela in, kot piše Radar Online, je njegov grob še vedno neoznačen. Na njem ni napisa, koga so tam 'položili k večnemu počitku' niti njegovega datuma rojstva in smrti. "Tragična usoda umetnika, ki je prodal več kot 115 milijonov albumov,“ so zapisali na ameriškem portalu.

"Ta božič bo brez njega zelo težek. Veva, da nisva sami, da za njim žaluje še veliko njegovih prijateljev in oboževalcev na prvo obletnico njegove smrti,“ sta za božič zapisali njegovi sestri Melanie in Yioda Panayiotou.

Mrliški oglednik je zaključil, da je pevec umrl naravne smrti, čeprav Radar Online piše, da so dobili dokaze, da je bil George okužen z virusom HIV.

Komentarjev 1
  • Snežinko 11:38 05.januar 2018.

    Ja in? če sta njegovi sestri tako šlampasti, da niti bratovega groba ne označita, je to potem svetovna novica ali kaj? Vsak, kdo pokoplje sorodnika sam poskrbi za to "označitev", ali pa tudi ne, kakor mu paše. Kje je tu ...prikaži več žalitev? Kje je tu material za članek? Katastrofa od članka...

Sorodne novice