Magazin > VIP
9154 ogledov

Partner Georgea Michaela: "Nisem mu prižgal sveče, ker nimam prebite pare“

Partner Georgea Michaela popolnoma obubožal po pevčevi smrti.

Fadi Fawaz, partner pokojnega pevca Georgea Michaela, je na Twitterju zapisal, v kako težkih razmerah živi po smrti britanske zvezde.

"Res je, v žepu nimam niti enega kovanca. Nimam niti za vodo ali za mleko. Človek, ki sem ga imel najraje na svetu, je umrl pred šestimi meseci, jaz pa danes stradam. Kot da ni dovolj, da me zlobni jeziki krivijo za njegovo smrt, moram zdaj razmišljati še, če si bom lahko privoščil naslednji obrok,“ je zapisal obupani Fadi.

V drugi objavi pa je zapisal, da mu na grob ne more odnesti niti cveta. "Imel je rojstni dan pa mu niti sveče nisem mogel prižgati. Nisem je mogel kupiti,“ je zapisal Fadi.

Za The Mirror je povedal, da mu različne tabloidne revije nudijo več milijonov evrov v zameno za vse skrivnosti, ki sta si jih s pevcem delili. Fadi pravi, da česa takšnega ne bi nikoli naredil, saj pokojnega partnerja preveč spoštuje.

Komentarjev 1
  • Plavi-mil 15:18 12.julij 2017.

    Do pred 6 meseci je živel na veliki nogi na tuj račun, vse zapravil, nič prišparal, ta me spominja na komuniste, ti tudi prste venomer stegujejo po tujem.

Sorodne novice