Neverjetno: Kanye West ima novo, ki je Kim na las podobna

Foto: Profimedia Chaney Jones, Kanye west Foto: Profimedia Chaney Jones, Kanye west Foto: Profimedia Chaney Jones, Kanye west
Izgubljena sestra Kardashian?
Oglej si celoten članek

Kanye West še vedno objokuje konec zakona s Kim Kardashian, ki pa njegovo moledovanje, naj se vrne v njegov objem, ignorira.

West tako kot po tekočem traku menjava ljubimke. Nekaj tednov se je zabaval z manekenko Julio Fox, s katero se je le kratek čas po njenem rojstnem dnevu razšel. Konec je zahtevala Foxova, ker je Kanye bivši ženi za valentinovo poklonil prtljažnik poln vrtnic. Pomagalo ni nič, Kim še vedno vztraja pri ločitvi.

Če te "original" noče, bo dobra tudi dvojnica ... To si je očitno mislil West, ki ima ob sebi že novo sopotnico. Gre za Chaney Jones, ki je Kim na las podobna. 24-letnico in dvajset let starejšega glasbenika so ujeli na Floridi. Posnetki so dvignili veliko prahu, saj je Chaneyjina podobnost s Kim res neverjetna.

Kanye je mlado lepotičko v Miamiju peljal v trgovino z oblačili znamke Balenciaga in ji radodarno kupil vse, kar si je zaželela. Trikrat lahko ugibate, kdo še prisega na to blagovno znamko ... Kim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.