Magazin > VIP
3254 ogledov

Neverjetno: Kanye West ima novo, ki je Kim na las podobna

Chaney Jones, Kanye west
1/3
Profimedia
Izgubljena sestra Kardashian?

Kanye West še vedno objokuje konec zakona s Kim Kardashian, ki pa njegovo moledovanje, naj se vrne v njegov objem, ignorira.

West tako kot po tekočem traku menjava ljubimke. Nekaj tednov se je zabaval z manekenko Julio Fox, s katero se je le kratek čas po njenem rojstnem dnevu razšel. Konec je zahtevala Foxova, ker je Kanye bivši ženi za valentinovo poklonil prtljažnik poln vrtnic. Pomagalo ni nič, Kim še vedno vztraja pri ločitvi.

Če te "original" noče, bo dobra tudi dvojnica ... To si je očitno mislil West, ki ima ob sebi že novo sopotnico. Gre za Chaney Jones, ki je Kim na las podobna. 24-letnico in dvajset let starejšega glasbenika so ujeli na Floridi. Posnetki so dvignili veliko prahu, saj je Chaneyjina podobnost s Kim res neverjetna.

Kanye je mlado lepotičko v Miamiju peljal v trgovino z oblačili znamke Balenciaga in ji radodarno kupil vse, kar si je zaželela. Trikrat lahko ugibate, kdo še prisega na to blagovno znamko ... Kim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.