Neverjetno: Macaulay Culkin po osmih letih prvič na rdeči preprogi

Foto: Profimedia macaulay culkin Foto: Profimedia macaulay culkin Foto: Profimedia macaulay culkin Foto: Profimedia macaulay culkin
Poglejte, kakšen je danes otroški zvezdnik.
Oglej si celoten članek

Macaulay Culkin se hollywoodskih prireditev ne udeležuje prav pogosto, zato so bili povabljenci podelitve ameriških glasbenih nagrad, American Music Awards, še toliko bolj presenečeni, ko so ga opazili na rdeči preprogi.

Culkin je vse prisotne pozitivno presenetil. Zvezdnik je bil namreč videti fantastično in nihče mu ne bi pripisal 38 let. »Zelo dobro je videti. Vesela sem zanj,« je bila navdušena komentatorka na Twitterju, nekdo drug pa je napisal: »Veseli me, da je Culkin zdrav in da je videti fantastično.« 

Magazin Ste vedeli, koliko gorja je moral prestati Macaulay Culkin?

Culkin je zaslovel kot otrok, in sicer s filmi Sam doma. Pozneje se je osredotočal na svojo glasbo in televizijo, kmalu pa ga bomo videli v filmu Changeland, v katerem igra glavno vlogo. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.