Magazin > VIP
7835 ogledov

Ste vedeli, koliko gorja je moral prestati Macaulay Culkin?

culkin
Igralec ima za seboj težke izkušnje, med drugim je pokopal že dve sestri.

Macaulay Culkin se je lahko že kot 10-letnik pohvalil s tem, da je milijonar. S filmi Sam doma je zaslovel po vsem svetu in postal otroška filmska ikona. Z uspehom pa je prišel padec, kar je doletelo večino mladih igralcev. Culkin je začel eksperimentirati z drogami, v katerih je verjetno iskal tudi uteho, saj kljub uspehu njegovo življenje ni bilo posuto z rožicami.

Oče jih je zaputil

Kit Culkin, Macaulayjev oče, je svoje otroke sili v šovbiznis, veliki met pa je uspel le dvema, Macaulayju in Kieranu. Sestrama niti dolgo življenje ni bilo usojeno. Macaulayjeva sestra Dakota je v prometni nesreči umrla leta 2008, leta 2015 pa je umrla še igralčeva sestra Jennifer, in sicer zaradi prevelikega odmerka drog.

Ko se je začela Macaulayjeva kariera naglo vzpenjati, so po medijih krožili članki o tem, kako srečna je družina Culkin, a je bilo to daleč od resnice. Pohlepni oče je svoje otroke trpinčil. Macaulayja je nadziral in zapravljal njegove milijone. Macaulay naj bi mu pri 14. letih povedal, da ne želi biti več igralec, a Kit o tem ni želel slišati nič. Mladi zvezdnik je vztrajal pri svojem in s svojo odločitvijo v družini povzročil velik prepir. Kit je takrat svojo ženo in otroke zapustil. Igralčeva mama je moža obtožila, da je odvisen od alkohola in da je otroke zlorabljal. Njun boj se je nadaljeval na sodišču, kjer sta se prerekala za skrbništvo nad otroki. Oba pa naj bi po poročanju medijev v mislih imela le eno – Macaulayjev denar. Deček je bil takrat "težek“ 11 milijonov dolarjev. Macaulayu je, potem ko se je sprl z mamo in očetom, uspelo obdržati vsaj del nakopičenega bogastva. Z očetom, ki je pred tremi leti doživel možgansko kap, od mladosti ni spregovoril niti besede.

Z denarjem si je zvezdnik kupoval droge. Bil je odvisen od heroina, ki bi ga leta 2013 skoraj pokopal. Njegovi prijatelji so ga rešili v zadnji sekundi. Igralec sedaj pravi, da so droge preteklost in da je njegov pogled usmerjen v prihodnost.

Komentarjev 2
  • Avatar praufo
    praufo 12:56 06.januar 2018.

    vse to je posledica požrešnosti nekaterih in vse to se plača tako ali drugače, v tem primeru pa še zloraba lastnih otrok

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 07:43 06.januar 2018.

    Vse to je posledica tega,da je bil prevečkrat sam doma in je blo dolgcajt!