Nevesta umrla dan pred poroko

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Anna Swabey ni dočakala svoje poroke.
Oglej si celoten članek

Februarja lani so zdravniki Britanki Anni Swabey sporočili, da ima zelo agresiven tumor v možganih in da ima pred seboj še tri leta življenja. Zmotili so se. Ana je umrla 16. septembra 2016, dan pred svojo poroko.

23-letnica se je borila za svoje življenje, še zlasti po tem, ko je preko spletne aplikacije Tinder spoznala Andyja, ki ji je ves čas stal ob strani in jo zaprosil za roko, čeprav je vedel, da se ne bosta skupaj postarala. Anna je svoj boj z boleznijo in poročne priprave opisovala na svojem blogu Inside My Head (V moji glavi). "Andy je moj najboljši prijatelj, ljubezen mojega življenja. Najina zveza je zelo zabavna,“ je med drugim razkrila. Njen blog je mnoge navdihoval, zbrala je celo 92 tisoč funtov, ki jih je podarila zdravstvu za boj proti možganskim tumorjem.

Anna pa ni imela sreče. Njena sestra je na Facebooku sporočila, da je umrla mirno in da je družina ponosna na njen pogum in odločnost. "Če je kdajkoli obstajala oseba, ki bi nam lahko pokazala, kako se živi, je bila to Anna Louise Swabey,“ je še zapisala Annina sestra.

Družina in prijatelji pokojne so načrtovani poročni dan preživeli skupaj in se spominjali Anninega življenja in njenega pogumnega boja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.