Magazin > Odnosi in prosti čas
39 ogledov

Nevesta umrla dan pred poroko

anna Facebook
Anna Swabey ni dočakala svoje poroke.

Februarja lani so zdravniki Britanki Anni Swabey sporočili, da ima zelo agresiven tumor v možganih in da ima pred seboj še tri leta življenja. Zmotili so se. Ana je umrla 16. septembra 2016, dan pred svojo poroko.

23-letnica se je borila za svoje življenje, še zlasti po tem, ko je preko spletne aplikacije Tinder spoznala Andyja, ki ji je ves čas stal ob strani in jo zaprosil za roko, čeprav je vedel, da se ne bosta skupaj postarala. Anna je svoj boj z boleznijo in poročne priprave opisovala na svojem blogu Inside My Head (V moji glavi). "Andy je moj najboljši prijatelj, ljubezen mojega življenja. Najina zveza je zelo zabavna,“ je med drugim razkrila. Njen blog je mnoge navdihoval, zbrala je celo 92 tisoč funtov, ki jih je podarila zdravstvu za boj proti možganskim tumorjem.

Anna pa ni imela sreče. Njena sestra je na Facebooku sporočila, da je umrla mirno in da je družina ponosna na njen pogum in odločnost. "Če je kdajkoli obstajala oseba, ki bi nam lahko pokazala, kako se živi, je bila to Anna Louise Swabey,“ je še zapisala Annina sestra.

Družina in prijatelji pokojne so načrtovani poročni dan preživeli skupaj in se spominjali Anninega življenja in njenega pogumnega boja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.