Nezaslišano: Obnašanje Daniela Craiga do princese Kate ujezilo oboževalce

Foto: Profimedia kate middleton, daniel craig Foto: Profimedia kate middleton, daniel craig Foto: Profimedia kate middleton, daniel craig
"Zaradi te fotografije mi je neprijetno."
Oglej si celoten članek

Je Daniel Craig "gentelman"? Ne, pravijo oboževalci kraljeve družine, ki so ogorčeni nad igralčevim obnašanjem do princese Kate

Na neprimerno vedenje je javnost opozoril novinar Richard Eden, ki je na Instagramu delil fotografijo iz Wimbledona, kjer je zvezdnik z boljšo polovico, igralko Rachel Weisz, srečal bodočo britansko kraljico. "Zaradi te fotografije mi je neprijetno. Morda res ni bilo prostora, da bi se Rachel Weisz in Daniel Craig priklonila, ampak, a se res nista mogla dvigniti s stola, da bi pozdravila valižansko princeso," ja zapisal in dodal, da bi igralec iz spoštovanja lahko odložil vsaj sončna očala. 

Številni se strinjajo z novinarjem. "James Bond se mora naučiti nekaj osnovnih pravil bontona" , "To me je razjezilo skoraj tako kot Đokovićev poraz! [...] Grdo vedenje. Brez izgovorov, prosim", sta le dva komentarja ogorčenih oboževalcev kraljeve družine.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 00:46 21. Julij 2023.

    Ja križanagora preklezakurnk! Kaj bo pa zdaj? Gorje nam!

  • 17:27 20. Julij 2023.

    Ojoj, kakšna drama, konec sveta, bodoča kraljica že tri dni ne spi zaradi tega.

  • 16:02 20. Julij 2023.

    Ne glede na to, ali je bila to valižanska princesa ali " navadna " ženska, bi ta tip moral vzigniti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.