Magazin > VIP
12048 ogledov

Nezaslišano: Obnašanje Daniela Craiga do princese Kate ujezilo oboževalce

kate middleton, daniel craig
1/3
Profimedia
"Zaradi te fotografije mi je neprijetno."

Je Daniel Craig "gentelman"? Ne, pravijo oboževalci kraljeve družine, ki so ogorčeni nad igralčevim obnašanjem do princese Kate

Na neprimerno vedenje je javnost opozoril novinar Richard Eden, ki je na Instagramu delil fotografijo iz Wimbledona, kjer je zvezdnik z boljšo polovico, igralko Rachel Weisz, srečal bodočo britansko kraljico. "Zaradi te fotografije mi je neprijetno. Morda res ni bilo prostora, da bi se Rachel Weisz in Daniel Craig priklonila, ampak, a se res nista mogla dvigniti s stola, da bi pozdravila valižansko princeso," ja zapisal in dodal, da bi igralec iz spoštovanja lahko odložil vsaj sončna očala. 

Številni se strinjajo z novinarjem. "James Bond se mora naučiti nekaj osnovnih pravil bontona" , "To me je razjezilo skoraj tako kot Đokovićev poraz! [...] Grdo vedenje. Brez izgovorov, prosim", sta le dva komentarja ogorčenih oboževalcev kraljeve družine.

 

 

Komentarjev 13
  • blayo 00:46 21.julij 2023.

    Ja križanagora preklezakurnk! Kaj bo pa zdaj? Gorje nam!

  • tanja87 17:27 20.julij 2023.

    Ojoj, kakšna drama, konec sveta, bodoča kraljica že tri dni ne spi zaradi tega.

  • leonardo 16:02 20.julij 2023.

    Ne glede na to, ali je bila to valižanska princesa ali " navadna " ženska, bi ta tip moral vzigniti svojo rit ob rokovanju!