"Ni imela raka"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sylvie van der Vaart ni zbolela za rakom, trdita dva vira.
Oglej si celoten članek

Po ločitvi "nizozemskih Beckhamov",  nogometaša Rafaela van der Vaarta in voditeljice Sylvie van der Vaart, nemški mediji skorajda ne poznajo druge teme.

Najprej se je ugibalo o razlogu za ločitev. Sylvie naj bi moža med novoletno zabavo udarila, ker naj bi jo Rafael prevaral z njeno najboljšo prijateljico Sabio, s katero je sedaj v zvezi. Med  Sylvie in Sabio je nato izbruhnila medijska vojna. Nekdanja prijateljica je Sylvie celo obtožila, da je med zakonom večkrat prevarala moža, med drugim tudi z varnostnikom.

Obmetavanja z žaljivkami še ni konec, a obtožbe na račun nizozemske voditeljice, ki je v Nemčiji velika zvezda, postajajo vse bolj bizarne. Dva vira namreč trdita, da Sylvie, ki je premagala raka na dojkah, nikoli ni bila bolna. "To je nezaslišano. Še vedno moram redno na preglede k svojemu onkologu v Madrid. Tisti, ki trdijo, da temu ni tako, lažejo. To lahko dokažem," se je na namigovanja odzvala Sylvie.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.