Magazin > VIP
33 ogledov

"Ni imela raka"

nizozemska televizijska osebnost in model Sylvie van der Vaart, žena Rafaela van Žurnal24 main
Sylvie van der Vaart ni zbolela za rakom, trdita dva vira.

Po ločitvi "nizozemskih Beckhamov",  nogometaša Rafaela van der Vaarta in voditeljice Sylvie van der Vaart, nemški mediji skorajda ne poznajo druge teme.

Najprej se je ugibalo o razlogu za ločitev. Sylvie naj bi moža med novoletno zabavo udarila, ker naj bi jo Rafael prevaral z njeno najboljšo prijateljico Sabio, s katero je sedaj v zvezi. Med  Sylvie in Sabio je nato izbruhnila medijska vojna. Nekdanja prijateljica je Sylvie celo obtožila, da je med zakonom večkrat prevarala moža, med drugim tudi z varnostnikom.

Obmetavanja z žaljivkami še ni konec, a obtožbe na račun nizozemske voditeljice, ki je v Nemčiji velika zvezda, postajajo vse bolj bizarne. Dva vira namreč trdita, da Sylvie, ki je premagala raka na dojkah, nikoli ni bila bolna. "To je nezaslišano. Še vedno moram redno na preglede k svojemu onkologu v Madrid. Tisti, ki trdijo, da temu ni tako, lažejo. To lahko dokažem," se je na namigovanja odzvala Sylvie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.