Ni skrivnost, da ima Natalija Verboten rada mlade!

Foto: Damjan Končan Zvita feltna Foto: Damjan Končan Zvita feltna Foto: Damjan Končan Zvita feltna Foto: Damjan Končan Zvita feltna Foto: Damjan Končan Zvita feltna
Pevka je prišla podpret svoje glasbene kolege ...
Oglej si celoten članek

Vse bolj priljubljena primorska skupina Zvita Feltna predstavlja novo poletno skladbo z naslovom Gin in tonic. Tokrat je eno glavnih vlog v videospotu poleg pevca Blaža Geca prevzela očarljiva blondinka, ki so jo mnogi že videli v vlogi nove pevke skupine. A fantje vsa tovrstna namigovanja zavračajo in še naprej ostajajo v nespremenjeni štiričlanski zasedbi, ki jo poleg Blaža sestavljajo še Žan Janežič, Theo Čebron in Matic Leban. Igralka v najnovejšem videospotu pa je srbska plesalka Kristina Golubović, ki prihaja iz Plesnega kluba Evolution in smo jo lahko že videli v videospotih nekaterih balkanskih estradnikov, kot so MC Stojan, Boban Rajović, Lepa Brena, Ivan Zak in drugi.

Zvita Feltna so svoj poletni hit pravzaprav pred-premierno, v živo, predstavili že v četrtek. Svoje (glasbene) prijatelje in sodelavce so povabili na prijetno druženje, kakopak ob pijači gin tonic! In vsi zbrani, med katerimi so bili tudi Nuša Derenda, Natalija Verboten, Domen Kumer, Klemen Bunderla, so bili nad slišanim navdušeni, na videospot pa so morali počakati do petka, saj so ga fantje iz Zvite Feltne premierno predstavili na spletu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.