Magazin > VIP
2183 ogledov

Ni skrivnost, da ima Natalija Verboten rada mlade!

Zvita feltna
1/5
Damjan Končan
Pevka je prišla podpret svoje glasbene kolege ...

Vse bolj priljubljena primorska skupina Zvita Feltna predstavlja novo poletno skladbo z naslovom Gin in tonic. Tokrat je eno glavnih vlog v videospotu poleg pevca Blaža Geca prevzela očarljiva blondinka, ki so jo mnogi že videli v vlogi nove pevke skupine. A fantje vsa tovrstna namigovanja zavračajo in še naprej ostajajo v nespremenjeni štiričlanski zasedbi, ki jo poleg Blaža sestavljajo še Žan Janežič, Theo Čebron in Matic Leban. Igralka v najnovejšem videospotu pa je srbska plesalka Kristina Golubović, ki prihaja iz Plesnega kluba Evolution in smo jo lahko že videli v videospotih nekaterih balkanskih estradnikov, kot so MC Stojan, Boban Rajović, Lepa Brena, Ivan Zak in drugi.

Zvita Feltna so svoj poletni hit pravzaprav pred-premierno, v živo, predstavili že v četrtek. Svoje (glasbene) prijatelje in sodelavce so povabili na prijetno druženje, kakopak ob pijači gin tonic! In vsi zbrani, med katerimi so bili tudi Nuša Derenda, Natalija Verboten, Domen Kumer, Klemen Bunderla, so bili nad slišanim navdušeni, na videospot pa so morali počakati do petka, saj so ga fantje iz Zvite Feltne premierno predstavili na spletu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice