Magazin > VIP
8875 ogledov

Uff, 50-letna Nuša Derenda vroča kot žerjavica!

Nuša Derenda
1/5
Osebni arhiv
A ne le ona, ob njej tudi hudo postavni mister!

Nuša Derenda nikakor ne počiva na lovorikah slave. Po pestrem letu, kjer je med drugim nastopila na dvajsetih koncertih ob 20. obletnici samostojne glasbene kariere, je marsikdo mislil, da si bo vzela premor za regeneracijo. A dinamična pevka brez kreativnega ustvarjanja ne zdrži dolgo, zato je luč sveta ugledala nova skladba z zanimivim naslovom Sto in ena. Tisti, ki so jo že slišali pravijo, da bo to eden izmed največjih Nušinih hitov, saj je pesem spevna, moderna, sveža in zanimiva, z Nušinim vokalom pa zagotovo garancija za novi hit. Skladbo je napisal Miro Buljan, besedilo pa Rok Lunaček, s katerim Nuša prvič sodeluje in je navdušena nad njegovo ustvarjalno energijo in kreativnostjo. Nekaj idej k tekstu je naša pevka prispevala tudi sama, saj je prepričana, da je tekst iz njenih ust še bolj prepričljiv in se na tak način ob nastopu na odru še lažje poveže s publiko.

"V pesmi Sto in ena razmišljam o partnerskih odnosih, ki se končajo in posledično ostane grenak priokus. Iščemo minuse-pluse, sprašujemo se ali smo naredili prav, ali gremo naprej in iščemo nove ljubezni, ki se pogosto ne obnesejo," je zaupala Nuša Derenda, ki dodaja: "V vsakem partnerskem odnosu pride do različnih težav, to je normalno. Pride tudi do točke, ko več ne veš a še ljubiš, kajti zaljubljenost in metuljčki v trebuhu minejo hitro. Ostanejo pa lepi spomini, skupne točke, učenje drug od drugega in s tem osebna rast, spoštovanje, pozornost do partnerja, razumevanje in pogosto je potrebna trdna volja. Vprašanje je ali to res zmoremo."

Za vlogo v spotu izbrala najlepšega Slovenca 

Nušin videospot pa je tokrat prava paša za ženske oči, saj v njem nastopa 25-letni Mister Slovenije 2019 Simon Blažević. Zanimivo je, da je Nuša Simona za vlogo izbrala, še preden je konec junija osvojil laskavo lento. Koprčan je sicer že od malih nog je športni navdušenec, dela kot osebni trener in priznava, da ga to delo izpolnjuje. Največ mu pomenijo družina, njegovi hišni ljubljenčki in prijatelji. Rad fotografira in hodi v naravo ter obožuje grozljivke. Zmago pa je komentiral z besedami: "Zmagal sem pričakovano in nepričakovano. Več prijateljev mi je reklo, da bom zmagal, vame so verjeli. Jaz nisem bil v to čisto prepričan, konkurenca je bila močna. Ko sem zagledal svoje ime, sem si rekel, očitno so imeli prav." 

Več fotografij vročega Simona si oglejte v galeriji. 

Nuša Derenda | Avtor: Agencija Ekskluzivno Agencija Ekskluzivno

Komentarjev 4
  • marsal 16:54 16.julij 2019.

    ženska je res antipatična, vendar glede tega komada pa lahko napišem , da je prvi v njenem življenju , ki ji prebavljiv !

  • McClain 13:13 16.julij 2019.

    No, tud star železen peglezn je vroč, pa si nimaš kaj pomagat z njim. Sfušan fris, 100x nategnjen in prepikan, rušt sfalen ko tupoljev 144, joške iz A- košarice na D+, mislim... Bokov nikjer itd., itd. Škoda, ker poje pa lepo.

  • Avatar vec
    vec 12:40 16.julij 2019.

    Ta ni bila vroča nti 20 let nazaj, pusta ženska popolnoma brez seksapila.

Sorodne novice