Magazin > VIP
24992 ogledov

Nušo Derenda v kratkem zadeli kar dve družinski tragediji

Nuša Derenda Fotosofia
Pevka kljub resnim težavam ostaja pozitivna.

Pevka Nuša Derenda se v zadnjem času sooča kar z dvema zdravstvenima tragedijama, ki so doletele njeno družino. Pred kratkim je za rakom na dojki zbolela njena 76 let stara mama, za katero so do danes že štiri kemoterapije, čaka pa jo tudi obsevanje. "Na srečo se rak ni razširil na bezgavke, zato smo vsi pozitivni in optimistični, da bo zgurala," je povedala Nuša. 

Nuša Derenda Magazin Uff! Poglejte, česa je sposobna Nuša Derenda

Ravno v istem času pa je zbolela tudi njena 86-letna tašča, ki je sicer še zelo vitalna. "Že nekaj časa ji nagaja srčna zaklopka, ravno je v Ljubljani prestala operacijo, sedaj pa jo bodo pripeljali v bolnišnico v Brežice. Ne vemo še, kako dolgo bo v bolnišnici, sta pa obe, tako tašča kot mama, zelo pozitivni in se ne dasta. Vsi v družini smo zelo pozitivno usmerjeni, to jemljemo kot del življenja in si želimo, da bi bili obe čim dlje z nami," še pravi Nuša.

Clea & Kim Magazin To so uspešni otroci naših zvezdnikov

Poleg skrbi za taščo in mamo pa je Derenda polno zasedena tudi z nastopi. Konec tedna je namreč nastopila na Obali, v Beli krajini, v Opatiji in na Krvavcu. 

Komentarjev 3
  • antitrust 16:56 15.marec 2019.

    Tragedija ? Pri 76 in 86 ? Ok....

  • smejka 09:40 15.marec 2019.

    Težke stvari in upam, da jih gospe dobro prestaneta. Toda veste koliko takih zgodb je med navadnimi smrtniki?In še težjih.Pa še socialne okolišline težke.

Sorodne novice