Magazin > Film & Glasba & TV
17596 ogledov

Opa! Natalija Verboten s krajšimi lasmi vroča kot še nikoli!

Natalija Verboten mediaspeed
Priljubljena slovenska glasbenica predstavlja novo pesem 'V srce'.

Natalija Verboten je k sodelovanju nove glasbene in video zgodbe povabila le najboljše ustvarjalce v Sloveniji.

Avtor besedila je trenutno najbolj iskan avtor številnih uspešnic, Rok Lunaček, kot avtor glasbe se poleg Nermina Puškarja podpisuje še en mojster glasbenih uspešnic, Krešimir Tomec.

"Pesem 'V srce' je poklon ljubezni, ki je gonilna sila sveta. Rok Lunaček je napisal nežno in pozitivno, a hkrati življenjsko besedilo, ki me je takoj ob branju zadelo v srce … To so namreč besede, ki jih tudi sama rada slišim oziroma povem možu. Preproste, nežne in prav nič osladne … Še posebej mi je všeč del refrena: 'Prav lepo mi je, ko znova mi šepečeš moje ime, vem, da me ti vidiš le v srce…'," je o novi skladbi povedala naša pevka.

Videospot za pesem slikovito sledi zgodbi skladbe. Glasbenica, ki se že dobrih devetnajst let uvršča med najbolj prepoznavna imena na glasbeni sceni, je snemanje zaupala mlademu virtuozu za kamero, Niku Karu, medtem ko so jo na odru spremljali elitni plesalci Žige Sotlarja.

V videospotu je priljubljena pevka predstavljena v treh popolnoma različnih vlogah, pri katerih so ji pomagali dolgoletni sodelavci. V eni od vlog Natalija Verboten preseneti z zelo kratko pričesko. "Kot vsaka ženska sem tudi jaz rada urejena in obožujem modo. Vsako fotografiranje pa mi omogoča, da s sodelavci napišemo novo modno zgodbo in tako izpolnim sanje po preobrazbah, ki si jih v vsakdanjem življenju ne privoščim. V zadnjem času izredno rada sodelujem z modno oblikovalko in stilistko Jernejo P. Zhembrovskyy, liči me Doroteja Premužič, že več kot 7 let pa za moje lase skrbi mojster modnih pričesk Kristijan Skamljič. Prav toliko časa sodelujem tudi s fotografom Tiborjem Golobom, ki mi velikodušno razkriva čar modnega fotografiranja. Naučil me je določenih pravil, zato sem zdaj manj trda pred fotografskim objektivom kot nekoč. Odkar delava skupaj, sem spoznala, da sem lahko kameleon, ki si zaradi narave dela lahko privošči, kar si želi.“

 

Komentarjev 2
  • Avatar Ylgorminna
    Ylgorminna 23:40 27.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • alejinad 14:38 27.marec 2019.

    Nevem no... A nebi bilo bolje videt Natalijo kar brez cunj kot pa takole nekje malo manj kot napol... 😂