Nicole Kidman besna: V okno zalučala kamen

Foto: Profimedia Nicole Kidman Foto: Profimedia Nicole Kidman Foto: Profimedia Nicole Kidman
Zaradi scen, ki jih je posnela v seriji Big Little Lies, je bila jezna še, ko je prišla domov.
Oglej si celoten članek

Nicole Kidman je v seriji Big Little Lies igrala zlorabljeno ženo, ki jo mož (Alexander Skarsgard) pretepa. Veliko scen, ki smo jih videli v seriji je resničnih in ni zaigranih. Igralka je priznala, da je po določenih scenah morala jemati protibolečinske tablete in da je bila polna modric. Z Alexandrom sta se včasih kar malo preveč vživela v vloge.

"Prišla sem domov in verjetno sem bila še pod vtisom scen, ki sva jih snemala in nikakor nisem mogla nadzirati bes, ki se je nabral v meni. Prijela sem kamen in ga v besu vrgla v okno. Nikoli ne delam tega ali česa podobnega," je za ameriške medije povedala igralka.

Najtežje ji je bilo posneti sceno, kjer leži na tleh v kopalnici, Alexander oziroma njegov lik, pa jo brca in pretepa. "Zaradi teh scen sem se počutila zelo ponižano in jezno. Po tem, ko me je Alexander 'premetaval' po kopalnici, nisem mogla vstati."

Alexander in Nicole sta se po vsaki takšni sceni pogovarjala in se objemala, da bi oba dobila občutek, da med njima ni prišlo do zamer in da sta še vedno samo igralca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.