Magazin > VIP
31 ogledov

Nicole Kidman besna: V okno zalučala kamen

Nicole Kidman
1/3
Zaradi scen, ki jih je posnela v seriji Big Little Lies, je bila jezna še, ko je prišla domov.

Nicole Kidman je v seriji Big Little Lies igrala zlorabljeno ženo, ki jo mož (Alexander Skarsgard) pretepa. Veliko scen, ki smo jih videli v seriji je resničnih in ni zaigranih. Igralka je priznala, da je po določenih scenah morala jemati protibolečinske tablete in da je bila polna modric. Z Alexandrom sta se včasih kar malo preveč vživela v vloge.

"Prišla sem domov in verjetno sem bila še pod vtisom scen, ki sva jih snemala in nikakor nisem mogla nadzirati bes, ki se je nabral v meni. Prijela sem kamen in ga v besu vrgla v okno. Nikoli ne delam tega ali česa podobnega," je za ameriške medije povedala igralka.

Najtežje ji je bilo posneti sceno, kjer leži na tleh v kopalnici, Alexander oziroma njegov lik, pa jo brca in pretepa. "Zaradi teh scen sem se počutila zelo ponižano in jezno. Po tem, ko me je Alexander 'premetaval' po kopalnici, nisem mogla vstati."

Alexander in Nicole sta se po vsaki takšni sceni pogovarjala in se objemala, da bi oba dobila občutek, da med njima ni prišlo do zamer in da sta še vedno samo igralca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.