Nicole Kidman se je pokazala brez ličil

Foto: Profimedia nicole kidman Foto: Profimedia nicole kidman
Bi jo prepoznali, če bi šla na ulici mimo vas?
Oglej si celoten članek

Oskarjevko Nicole Kidman so paparaci ujeli na prizorišču snemanja muzikala The Prom, v katerem bodo poleg nje blestele tudi Meryl Streep, Ariana Grande, Awkwafina in James Corden. Nicole, ki je bila odeta v črnino, ki je še dodatno poudarila njeno že skoraj malo preveč suhljato postavo, tistega dne ni nosila ličil in mnogi je verjetno v tem nič kaj glamuroznem stanju ne bi prepoznali.
Oskarjevka spada med tiste zvezdnice, ki svoj videz vzdržujejo tudi s pomočjo lepotnih posegov. Teh se je pri Nicole skozi leta nabralo že kar nekaj. 

Kakor koli že, pri zasebnih in poslovnih odločitvah Avstralki že od leta 2006 zvesto stoji ob strani mož, pevec Keith Urban. Ta je moral pred poroko podpisati predporočno pogodbo, po kateri bi za vsako leto zakona dobil 600 tisoč dolarjev, a le, če se ne bo drogiral in predajal alkoholu. Ta točka pogodbe je bila za igralko zelo pomembna, saj je imel pevec, s katerim ima dve hčerki, nekoč težave z drogami in alkoholom. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.