Magazin > VIP
4268 ogledov

Nicole Kidman se je pokazala brez ličil

nicole kidman
1/2
Profimedia
Bi jo prepoznali, če bi šla na ulici mimo vas?

Oskarjevko Nicole Kidman so paparaci ujeli na prizorišču snemanja muzikala The Prom, v katerem bodo poleg nje blestele tudi Meryl Streep, Ariana Grande, Awkwafina in James Corden. Nicole, ki je bila odeta v črnino, ki je še dodatno poudarila njeno že skoraj malo preveč suhljato postavo, tistega dne ni nosila ličil in mnogi je verjetno v tem nič kaj glamuroznem stanju ne bi prepoznali.
Oskarjevka spada med tiste zvezdnice, ki svoj videz vzdržujejo tudi s pomočjo lepotnih posegov. Teh se je pri Nicole skozi leta nabralo že kar nekaj. 

Kakor koli že, pri zasebnih in poslovnih odločitvah Avstralki že od leta 2006 zvesto stoji ob strani mož, pevec Keith Urban. Ta je moral pred poroko podpisati predporočno pogodbo, po kateri bi za vsako leto zakona dobil 600 tisoč dolarjev, a le, če se ne bo drogiral in predajal alkoholu. Ta točka pogodbe je bila za igralko zelo pomembna, saj je imel pevec, s katerim ima dve hčerki, nekoč težave z drogami in alkoholom. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.