Magazin > VIP
14159 ogledov

Kar je Cruise zdaj naredil Nicole Kidman, je nezaslišano

nicole kidman
Scientologi spet razburjajo.

Da je scientološka cerkev tesno povezana s Hollywoodom, ni nič novega. Sekta je najbolj ponosna na Toma Cruisea, ki je že desetletja njihov član in najboljša marketinška vaba. Del razvpite cerkve sta tudi Tomova otroka iz zakona z Nicole Kidman, posvojenca Isabella in Connor.

Connor Cruise | Avtor: FameFlynet FameFlynet

Isabella je pred kratkim sekti pela slavospeve in jo označila za blagoslov. Istega mnenja je tudi Connor, ki si je iz scientoloških vrst izbral celo nevesto. Mladi didžej se je zaljubil v Italijanko, ki ji je ime Silvia. Njuna ljubezen je tako močna, da jo nameravata v kratkem okronati s poroko. Tom je nad bodočo snaho navdušen, in to tako zelo, da par naravnost potiska proti matičarju. Kot piše RadarOnline, Tom od sina zahteva, naj s seznama gostov črta mamo Nicole Kidman, ki je po ločitvi izstopila iz sekte in velja za nezaželeno osebo. In kaj pravi Connor? "Očeta občuduje, zato mu ne bi nikoli oporekal,“ trdi vir.

Kako prizadeta je Nicole, si težko predstavljamo. S posvojencema že več let ni v rednih stikih, kljub temu sekte javno ni nikoli blatila.

Komentarjev 4
  • milovan 10:23 29.marec 2019.

    Kaj vse naredi ta scientologija? Nimam besed! Izkljucuje ljudi, ker niso pripadni tej veri. Wtf!! Lep pozdrav.

  • leonardo 16:41 28.marec 2019.

    Kdaj sem že napisal, da nima vse pošlihtano v glavi, pa sem dobil kar nekaj minusov.

  • sam50 10:11 28.marec 2019.

    To je posledica uživanja človeških sestavin....