Nik jezen na Luko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nik pravi, da Luka taktizira.
Oglej si celoten članek

Kandidati šova Gostilna išče šefa so odločili, da mora danes na prvi vroči stol Petra. To sicer nikogar ni pretirano presenetilo, se je pa po nominacijah kljub temu vnela precej vroča debata. Razburjal se je namreč Nik, ki je Luki zameril, da ga je nominiral. "Pozabil je, da so povsod kamere,“ pravi Nik, ki trdi, da Luka govori eno, dela pa drugo.

Luka mu je razložil, da je dobil njegovo nominacijo, ker se je na Petro bolj navezal kot na njega. Nik pa pravi, da je to le del taktike. Po njegovem mnenju ga je nominiral, ker si je s tem želel zmanjšati verjetnost, da bi ga Petra postavila na drugi vroči stol. "Jaz vem, da me bo nominirala,“ je izjavil Luka, Nik pa mu je odvrnil: "Če bi ti to vedel, bi njo nominiral.“

Sicer pa ima Nik prav. Luka je bil s Petrinim delom ves teden nezadovoljen. Izjavil je tudi, da je prepričan, da bo prejela najmanj sedem nominacij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.