Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Nik jezen na Luko

Nik Žurnal24 main
Nik pravi, da Luka taktizira.

Kandidati šova Gostilna išče šefa so odločili, da mora danes na prvi vroči stol Petra. To sicer nikogar ni pretirano presenetilo, se je pa po nominacijah kljub temu vnela precej vroča debata. Razburjal se je namreč Nik, ki je Luki zameril, da ga je nominiral. "Pozabil je, da so povsod kamere,“ pravi Nik, ki trdi, da Luka govori eno, dela pa drugo.

Luka mu je razložil, da je dobil njegovo nominacijo, ker se je na Petro bolj navezal kot na njega. Nik pa pravi, da je to le del taktike. Po njegovem mnenju ga je nominiral, ker si je s tem želel zmanjšati verjetnost, da bi ga Petra postavila na drugi vroči stol. "Jaz vem, da me bo nominirala,“ je izjavil Luka, Nik pa mu je odvrnil: "Če bi ti to vedel, bi njo nominiral.“

Sicer pa ima Nik prav. Luka je bil s Petrinim delom ves teden nezadovoljen. Izjavil je tudi, da je prepričan, da bo prejela najmanj sedem nominacij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.